Hírek


Jól szerepeltek a szolnoki tűzoltók Kecskeméten
2019. május 27. 12:24

Május huszonhatodikán egy családi nap keretében rendezték meg Kecskeméten a 9. Mercedes-Benz Gyár Futóversenyt. „A szolnoki tűzoltók” csapata a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával, a helyi létesítményi tűzoltók meghívására vett részt az eseményen, ahol igen szép eredményt ért el.

Jelentős eseményekkel telt a hétvége
2019. május 27. 10:57

Kisebb és nagyobb horderejű események egyaránt kísérték a hétvégét megyénkben. Mezőtúron egy lakóház, Jászladányon pedig egy üzemcsarnok vált a lángok martalékává, míg vasárnap éjszaka frontálisan ütközött két autó a 4-es főúton.

Sokan léptek be a Nyitott Szertárkapukon
2019. május 27. 09:46

Nagy érdeklődés mellett zajlott május huszonötödikén a Nyitott Szertárkapuk Program megyénkben gyermeknap alkalmából. Megyeszerte számos gyermek vette szemügyre a laktanyában állomásozó szereket, vett rajtuk üléspróbát, vagy épp megtekintette a rájuk málházott felszereléseket. Felvételeink a program szolnoki rendezvényén készültek.

Két autó ütközött Szolnokon
2019. május 23. 14:35

A műszaki mentés a forgalmat nem akadályozta.

Közgyűlést tartott a megyei polgári védelmi szövetség
2019. május 23. 10:17

Május huszonkettedikén tartotta meg közgyűlését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség Szolnokon, ahol elismerésben részesültek a szövetség munkáját segítők is.

Tűz volt egy szolnoki ikerházban
2019. május 22. 12:38

A lángok nem csak a tűz keletkezésének helyét érintették.

Halmozták az érmeket a megyei tűzoltók Ausztriában
2019. május 21. 14:37

Ebben az évben május tizennyolcadikán rendezték meg a Toughest Firefighter Alive (TFA) versenyt az ausztriai Siegendorfban. A megyei tűzoltók már hagyományosnak mondható évadnyitó versenyén nyolc országból százhuszonnyolc induló – köztük világbajnokságot megjárt tűzoltó – harcolt az ellenfelekkel, az elemekkel és természetesen a stopperrel.

Idén is pályázhatnak az önkormányzati tűzoltóságok
2019. május 21. 11:38

A központi költségvetés idén is támogatást biztosít az önkormányzati tűzoltóságok eszközfejlesztésére, a rendelkezésre álló 225 millió forint felosztására a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot írt ki.