Hírek


Eseménydúsan telt a hosszú hétvége
2019. augusztus 21. 14:41

Sok volt a feladatuk a megye tűzoltóinak a hosszú hétvége folyamán. Vonultak közlekedési balesethez, kigyulladt épületekhez, de egy lángoló etetőkocsival is küzdöttek az elmúlt napokban.

Az időjárás miatt elmaradt kezeléseket pótolják a héten
2019. augusztus 21. 14:36

Az elmúlt hét változékony, hőséggel, máskor erős széllel járó időjárása miatt számos helyen elmaradt a szúnyoggyérítés. A héten az augusztus 20-i hosszú hétvégi szabadtéri rendezvények miatt csak szerdán kezdődik a szúnyoggyérítés, elsősorban a múlt hétről áthúzódó kezeléseket végzik el a szakemberek.

Az állami ünnepen is kiemelt fontosságú a biztonság
2019. augusztus 16. 09:05

Országszerte több száz rendezvényt és tűzijátékot terveznek augusztus 20-a alkalmából, így lesz ez Szolnokon városában is. A tűzoltók nemcsak a rendezvények előzetes tervét, hanem a tűzijátékok telepítését, a biztonsági távolság betartását, az oltóvízforrások helyét, és a menekülési útvonalakat is ellenőrzik.

Műszaki mentéssel telt a szerdai nap
2019. augusztus 15. 13:40

A tegnapi esős időjárás következtében megnövekedett a közúti balesetek száma megyénkben. Vonultak a tűzoltók Jászberény, Szolnok, Kisújszállás és Jászfényszaru térségébe.

Két személygépkocsi ütközött a 32-es főúton
2019. augusztus 12. 12:55

Két személygépkocsi ütközött vasárnap délelőtt, a 32-es főút Újszász és Szászberek közötti szakaszán.

Folytatódik a szúnyoggyérítés
2019. augusztus 12. 12:33

Az elmúlt hetekben átlagos mértékű volt a szúnyogártalom, ezért kevesebb helyen kellett beavatkozniuk a szakembereknek. A következő napokban a kiemelt turisztikai régiókban, a Balatonnál, a Tisza-tónál és a Velencei-tó menti településeken, továbbá Bács-Kiskun, Csongrád és Zala megyében, Szolnok térségében, Budapesten és a Csepel-sziget településein fognak fellépni a vérszívók ellen. Részleges földi gyérítés lesz a Dráva mentén, a Dunakanyarban, Debrecenben, Dunaújváros és Komárom térségében, a Szigetközben és a szekszárdi régióban.

Balesetekkel telt a tegnapi nap
2019. augusztus 10. 09:17

Közúti balesetekhez riasztották a megyei tűzoltóit a tegnapi nap folyamán.

Két személyautó és egy teherautó ütközött
2019. augusztus 09. 10:13

Két személygépkocsi és egy nehézpótkocsis teherautó ütközött a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán. Egy élelmiszerüzem készre sütő berendezése izzott Törökszentmiklóson és tarló égett Abádszalók külterületén.