Hírek


Autó- és szabadtéri tűz, valamint egy baleset, ez került a szerdai tűzoltókrónikába
2017. augusztus 10. 09:37
Kigyulladt egy kisbusz Mezőtúr és Gyomaendrőd között szerdán reggel.

Teljes terjedelmében égett, nem tartózkodott benne senki, vezetője időben el tudta hagyni a járművet. Mezőtúri hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, a beavatkozás idejére a fél útpályán forgalomkorlátozás lépett életbe.

Külterület égett, mintegy ezer négyzetméteren Jászboldogházán, az Alkotmány út közelében. A tűz napraforgótáblát is veszélyeztetett. A helyi önkéntes és a jászberényi hivatásos tűzoltók oltották a tüzet, amit sikerült időben körülhatárolni, így a napraforgóban nem keletkezett kár.
Két jármű ütközött Szolnok belterületén, a 442-es úton, a Karinthy Frigyes út és az Árpa utca kereszteződése közelében szerdán délután. A két kisteherautóban összesen tizenketten ültek, a mentők két sérültet láttak el, őket kórházba vitték. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az egyiket letolták az úttestről, így megszűnt az útakadály. A másik kisbuszt autómentő szállította el a helyszínről. 

Fotó: archív


 

Kapcsolódó képek:

Autó- és szabadtéri tűz, valamint egy baleset, ez került a szerdai tűzoltókrónikába Autó- és szabadtéri tűz, valamint egy baleset, ez került a szerdai tűzoltókrónikába Autó- és szabadtéri tűz, valamint egy baleset, ez került a szerdai tűzoltókrónikába