Hírek


Árokba hajtott és oldalára borult egy személyautó szerdán délelőtt Alattyánnál...
2017. október 12. 10:19
Közúti baleset, gázvezeték-szakítás és épülettűz... ez történt szerdán.

Árokba hajtott és oldalára borult egy személyautó szerdán délelőtt Alattyánnál. A baleset a 32-es úton történt, a kocsiban egy ember ült, ő önerejéből el tudta hagyni a járművet. A jászberényi nivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, a mentősök ellátták a sofőrt. A munkálatok ideje alatt váltakozva haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

Gázvezetéket szakítottak át szerdán délután Jászberényben, a Sportpálya út és a Rákóczi út kereszteződésénél. Az utat száz méteres szakaszon lezárták, de a közeli épületek, köztük egy iskola és egy kollégium, kiürítésére nem volt szükség. A kollégium nyílászáróit bezáratták, az iskola megközelítéséhez kerülőutat használhattak a szülők. A gázszolgáltató rövid időn belül kiszakaszolta a sérült vezetéket, a munkálatok két órát vettek igénybe.

Főépülettel egybeépített melléképület égett Tiszafüreden a Pacsirta utcában szerdán este. A telek végén álló húsfüstölő gyulladt ki, a tüzet a lakók megpróbálták a kerti locsolóval megfékezni. A két négyzetméteres épületből további melléképületekre is átterjedt a tűz, az épületekben senki nem tartóukodott. A tüzet a tiszafüredi hivatásos tűzoltók oltották el, a lángok a főépületet nem károsították.