Hírek


Álmennyezet égett Kunszentmártonban
2017. november 14. 09:24
Kigyulladt egy kamra álmennyezete Kunszentmártonban a Madách utcában hétfőn délután. A lakók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a tüzet. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók bontóbaltával megnyitották a födém egy részét, további izzást nem találtak.

Hőkamerával is megvizsgálták a padlást, de a tűz nem terjedt át semmire. A házat ideiglenesen leválasztották az áramhálózatról. Az épületben négyen laktak, a család ideiglenesen elhagyta az épületet.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres lakatlan vályogház Tiszaföldváron, a Kertvárosi úton hétfőn délután. A tüzet a tiszaföldvári önkormányzati és kunszentmártoni hivatásos tűzoltók oltották el, a házba sem az áram sem a gáz nem volt bevezetve. A ház egyik fala kidőlt, a tűzoltók körülkerítették az épületet.

Beomlott egy lakatlan ház tetőszerkezete Szolnokon a Horog utcában kedden reggel. A födém nem szakadt be, a tető viszont összeomlott és a szomszédos telken álló fára és egy elektromos vezetékre is rádőlt. A szolnoki hivatásos tűzoltók a veszélyes részeket eltávolították, az áramszolgáltató leválasztotta az épületet a hálózatról. Sérülés nem történt.