Hírek


Két baleset is történt a szolnoki turbó körforgalomnál kedden
2018. február 07. 10:49
Két autó ütközött össze a 32-es út újszászi szakaszánál kedden este. Az egyik autóban öten ültak, a másikban ketten. A mentők egy könnyű sérültet láttak el, őt kórházba vitték. A szolnoki turbó körforgalomhoz egymás után kétszer is kihívták a tűzoltókat.

A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A műszaki mentésben résztvevő Életjel önkéntes tűzoltó egyesület tagjai közreműködtek az egyik jármű levontatásában, majd eltávolították a törmeléket az úttestről, a kifolyt hűtőfolyadékot felitatták.

Baleset történt a 4-es főút 103-as kilométerszelvényénél, a körforgalomnál kedden este. Egy személyautó kamionba rohant, az autóban ülő két ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést a szolnoki hivatásos tűzoltók végezték, áramtalanították a személyautót. Szerda hajnali egy óra előtt ugyanezen a helyen még egy baleset történt, amikor egy kisteherautó ütközött neki egy útmenti fának. Vezetője könnyebb  sérüléseket szenvedett. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisbuszt.