Hírek


Új elnökség a megyei tűzoltószövetség élén
2019. április 12. 11:52
Évi rendes és tisztújító közgyűlést tartott április tizenegyedikén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tűzoltók Szövetsége. Ez a nap egy új fejezetet nyitott a szervezet életében, amely új elnökséggel folytatja munkáját.

A tizenhét tagszervezet részvételével megtartott rendezvényen a szövetség leköszönő elnöke, Kurgyis János egyik utolsó feladataként megtartotta az elnöki és gazdasági beszámolóit, alapszabály-módosításra is sor került, illetve a tagdíjat is meghatározták.

A tisztújításon Kurgyis János mellett leköszönt a szövetség alelnöke, Sári Ferenc és titkára, Pap István is. A tagság a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tűzoltók Szövetsége elnökének választotta Sörös Tibort, alelnökének Mezei Tibort és Turi Lászlót, titkárának pedig Vékony Ildikót. Az új elnökség a régi vezetőket egy-egy ajándéktárggyal jutalmazta az önkéntes tűzoltó mozgalom fejlesztéséért végzett munkájukért. 

Fotós: JNSZ Megyei Tűzoltók Szövetsége

 

Kapcsolódó képek:

Új elnökség a megyei tűzoltószövetség élén Új elnökség a megyei tűzoltószövetség élén Új elnökség a megyei tűzoltószövetség élén
>>> További képek a galériában <<<