Hírek


Az önkénteseknek is jár az elismerés
2019. május 07. 12:54
Május negyedikén, Szent Flórián napján nem csak azok részesültek elismerésben, akik hivatásos tűzoltók, hanem azok is, akik önkéntesként tesznek nap mint nap környezetük biztonságáért.

A Magyar Tűzoltók Szövetsége május negyedikén tartotta meg a XI. Országos Tűzoltó Börzét és Találkozót Pilisszentivánon. A rendezvényen a tűzvédelem területén példamutató tevékenységet végzők számára elismeréseket adott át Dobson Tibor tű. dandártábornok, a szövetség elnöke.

A tábornok Gróf Széchenyi Ödön Emlékplakettet adományozott Kiss Jánosnak, a Túrkevei Önkéntes Tűzoltó Egyesület szolgálatparancsnokának, illetve Szent Flórián Emlékérem elismerésben részesítette Juhász Józsefet, a zagyvarékasi Életjel Önkéntes Tűzoltó Egyesület alelnökét és Tomcsányi Jánost, a Pusztamonostori Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagját.

A rendezvényen bejelentették, hogy dr. Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató tevékenységéért emléktárgyat adományozott Kurgyis Jánosnak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tűzoltók Szövetsége leköszönt elnökének, aki elismerését a Belügyminisztériumban vette át.


 

Kapcsolódó képek:

Az önkénteseknek is jár az elismerés Az önkénteseknek is jár az elismerés Az önkénteseknek is jár az elismerés
>>> További képek a galériában <<<