Hírek


Két személyautó és egy teherautó ütközött
2019. augusztus 09. 10:13
Két személygépkocsi és egy nehézpótkocsis teherautó ütközött a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán. Egy élelmiszerüzem készre sütő berendezése izzott Törökszentmiklóson és tarló égett Abádszalók külterületén.

Két személygépkocsi és egy nehézpótkocsis teherautó ütközött a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán csütörtök délelőtt. A balesethez a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók és a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik feszítő-vágó berendezés segítségével három főt emeletek ki a roncsok közül, majd elvégezték a gépjárművek áramtalanítását. A mentések irányítását a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat végezte. Továbbá a helyszínre érkezett a rendőrség a mentőszolgálat és a közútkezelők szakemberei is. A munkálatok idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben.

Egy élelmiszerüzem készre sütő berendezése túlmelegedett és a benne lerakódott szennyeződés beizzott Törökszentmiklóson az Ipar utcában tegnap délután. A közel ezer négyzetméteres csarnok füsttel telítődött. Az ott dolgozók épségben elhagyták a csarnok területét. Az esethez kiérkező törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók egy vízsugarat szereltek a sütő hűtésére, valamint a mezőtúri hivatásos tűzoltók hőkamera segítségével végeztek felderítést. A szolnoki műszaki konténerről az egységek elszívó ventilátort szereltek a füst eltávolítására.

Tarló égett Abádszalók külterületén tegnap a délelőtti órákban. A tűzesethez az abádszalóki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, amelyek körülbelül hatszáz négyzetmétert érintettek. Az oltást egy erőgép is segítette.

Fotós: Németh Ádám tű. ftőrm.

 

Kapcsolódó képek:

Két személyautó és egy teherautó ütközött Két személyautó és egy teherautó ütközött Két személyautó és egy teherautó ütközött
>>> További képek a galériában <<<