Hírek


Balesetekkel telt a tegnapi nap
2019. augusztus 10. 09:17
Közúti balesetekhez riasztották a megyei tűzoltóit a tegnapi nap folyamán.

Egymásba szaladt egy személyautó és egy furgon Törökszentmiklóson, a Batthyány úton tegnap a déli órákban. Az egyik jármű az oldalára borult, a másik pedig az árokba sodródott. A balesethez a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak. Az egység áramtalanította a gépkocsikat majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Összeütközött három személygépkocsi a 4-es főút Karcag és Kisújszállás közötti szakaszán. Mindhárom jármű az árokba sodródott. Az egyikbe két személy beszorult. Őket a karcagi és a püspökladányi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzat tűzoltók feszítő-vágó berendezés és feszítő henger segítségével szabadították ki. Az egységek áramtalanították a gépjárműveket. A helyszínre érkeztek a mentők és a rendőrség is. Az érintett útszakaszt a munkálatok idejére teljes szélességében lezárták.

Árokba hajtott egy személyautó Jászfényszaru közelében, a Boldogra vezető úton tegnap este. A járművet áramtalanították a jászberényi hivatásos és a jászfényszarui önkéntes tűzoltók. A helyszínre riasztották a mentőket is. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom

Fotós: Karcag HTP

 

Kapcsolódó képek:

Balesetekkel telt a tegnapi nap Balesetekkel telt a tegnapi nap Balesetekkel telt a tegnapi nap
>>> További képek a galériában <<<