Hírek


Műszaki mentéssel telt a szerdai nap
2019. augusztus 15. 13:40
A tegnapi esős időjárás következtében megnövekedett a közúti balesetek száma megyénkben. Vonultak a tűzoltók Jászberény, Szolnok, Kisújszállás és Jászfényszaru térségébe.

Árokba borult egy gépkocsi a 32-es főút 31-es kilométerszelvényénél, Jászberény térségében tegnap, a délelőtti órákban. A jászberényi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a vezető el tudta hagyni az autót. Az egység a helyszínelést követően kerekeire állította, majd áramtalanította a gépkocsit. A helyszínre mentők is érkeztek.

Két személygépjármű ütközött össze Szolnokon, a Tószegi úton, a Gáz utca közelében szerda délelőtt. A szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok ideje alatt Tószegi úton a négy forgalmi sávból mindössze egy volt járható.

Árokba borult egy utánfutót vontató személyautó Kisújszállás és Túrkeve között tegnap délután. Az esethez kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították, majd a helyszínelést követően kerekeire állították a gépkocsit. A forgalom, irányítás mellett, félpályán haladt az érintett útszakaszon. A balesethez mentők is érkeztek.

Szintén az árokba borult egy gépkocsi a Jászfényszarut és Boldogot összekötő úton szerda délután. A jászfényszarui önkéntes tűzoltók mellett, a jászberényi hivatásos tűzoltókat is a helyszínre riasztották. Az egységek a helyszínelést követően áramtalanították a felborult járművet. A helyszínre kiérkeztek a mentők is.

Fotós: Jászberény HTP

 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentéssel telt a szerdai nap Műszaki mentéssel telt a szerdai nap Műszaki mentéssel telt a szerdai nap
>>> További képek a galériában <<<