Hírek


Épületek és egy autó is égett csütörtökön
2019. szeptember 27. 11:13
Három tűzesetet kellett felszámolniuk tegnap a tűzoltóknak. Volt, ahol egy kémény okozott problémát, míg másutt egy tároló konténer, valamint egy személyautó kapott lángra.

Égett egy kandallókémény két, fából készült áthidalója tegnap reggel Tomajmonostorán, egy Széchenyi úti családi házban. A bejelentő azt mondta, hogy a kandallóba már nincs begyújtva, mégis tűzropogáshoz hasonló hangokat hall, illetve a falon elszíneződést figyelt meg. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók kiérkezve szintén tapasztalták a melegedést, ezért a fal megbontása után puttonyfecskendővel szüntették meg a problémát. A két áthidaló jelentős része elégett.

Kigyulladt egy tárolásra használt ötven négyzetméteres konténer tegnap délelőtt Csépán, a Zrínyi utcában. A tűz miatt a szomszédos ingatlan elektromos bekötése leszakadt, ezt az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Az áram nélkül maradt ingatlan tulajdonosa számára lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy orvosi ügyeleti gépjármű tegnap délután Szolnokon, a Karinthy Frigyes úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezésére egy közeli cég dolgozói három porral oltóval elfojtották a lángokat, már csak izzás és füstölés volt tapasztalható. A tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, egy vízsugárral visszahűtötték, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Fotós: Kunszentmárton HTP

 

Kapcsolódó képek:

Épületek és egy autó is égett csütörtökön Épületek és egy autó is égett csütörtökön Épületek és egy autó is égett csütörtökön
>>> További képek a galériában <<<