Hírek


Két autó ütközött Zagyvarékasnál
2019. október 17. 10:14
Kisebb szabadtéri tüzeknél, illetve sérültmentéseknél avatkoztak be tegnap a megyei tűzoltók, valamint egy közlekedési balesetnél is, amelyről a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egyik arra közlekedő – szolgálatban lévő – tagja tett bejelentést.

Vonat sodort el egy embert tegnap reggel Jászberény külterületén. A jászberényi hivatásos tűzoltók hordágyon vitték el a helyszínről az érintett személyt, akit átadtak a mentőszolgálat munkatársainak. A szerelvényen tartózkodó hatvan utasért mentesítő autóbusz érkezett a helyszínre.

Rosszul lett egy ember egy létraállványon tegnap délelőtt Újszászon, az Ady Endre úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat munkatársaival közösen, dugólétra és kötél segítségével emelték le az állványról a férfit.

Körülbelül százötven négyzetméternyi területen égett száraz fű tegnap délután Kenderesen, a Magyar úton. A kisújszállási önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a helyszínen lévők lapátok segítségével megfékezték a lángokat, így az egységnek egy vízsugárral már csak utómunkálatokat kellett végeznie.

Mintegy húsz négyzetméteren füstölt az avar tegnap délután a szolnoki Sorompó utcában. A füst a vonatközlekedést akadályozta. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután a 32-es számú főúton, Zagyvarékas külterületén. A bejelentést az állomáshelyére tartó katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kiemelt főelőadója tette, aki a szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezésére áramtalanította a járműveket, az egyik motorterét pedig vízzel hűtötte. Az egység ezt egy vízsugárral folytatta, illetve hőkamerás méréseket is végzett. A baleset helyszínére mentők is érkeztek.

Fotós: Szolnok HTP

 

Kapcsolódó képek:

Két autó ütközött Zagyvarékasnál Két autó ütközött Zagyvarékasnál Két autó ütközött Zagyvarékasnál
>>> További képek a galériában <<<