Hírek


Öt közlekedési baleset történt három nap alatt
2019. október 21. 10:33
Minden napra jutott legalább egy közlekedési baleset megyénkben a péntektől vasárnapig terjedő időszakban. Ezeken túl leggyakrabban szabadtéri tüzekhez riasztották a tűzoltókat.

Összeütközött három autó péntek délután a 32-es számú főúton, Jászfényszaru és Pusztamonostor között. A balesetben egy személygépkocsi és két kisteherautó volt érintett, utóbbiak paradicsomot, illetve raklapokat szállítottak. A jászberényi hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak, valamint biztosították a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig. Az esethez mentők is érkeztek.

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett nádas péntek délután Karcagon, a Tó utcában. A szél a füstöt a vasúti sínek felé fújta, ezzel akadályozva a vonatközlekedést. A karcagi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Száraz fű és nádas kapott lángra az árokparton péntek délután Szászberek határában. A kétszáz négyzetmétert érintő tüzet a szolnoki hivatásos, valamint a zagyvarékasi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el.

Árokba hajtott és oldalára borult egy szerves trágyát szállító kamion szombat hajnalban a 31-es számú főúton, Jászberény külterületén. A város hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, akik megszüntették az üzemanyag-szivárgást. A helyszínre mentők is érkeztek.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy vágott virágot szállító kisteherautó szombat délután a 33-as számú főúton, Tiszafüred-Kócsújfalunál. A személygépkocsiba egy ember beszorult, őt a tiszafüredi hivatásos tűzoltók áramtalanítás után, feszítő-vágó berendezés segítségével, a mentőkkel közösen emelték ki a roncsból. Az egység ezt követően megtisztította az úttestet a törmelékektől.

Egy műszaki meghibásodás miatt út szélén álló gépkocsiba hajtott egy másik autó szombat délután Karcag és Kunmadaras között. A karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket. A helyszínen a mentőszolgálat munkatársai is dolgoztak.

Mezőgazdasági hulladék izzott szombat délután a jászkiséri temetőben. A település önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral avatkoztak be, munkájukat egy erőgép segítette a helyszínen.

Árokba csapódott, majd a vasúti síneken állt meg egy személygépkocsi tegnap délután Jászladány külterületén. Az autóban ketten utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták az utasteret. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, motoros fűrésszel megtisztították annak környezetét a növényzettől, majd drótkötél segítségével levontatták a gépkocsit a sínekről.

Körülbelül ötezer négyzetméteren gyulladt meg tarló és nádas tegnap délután Tiszacsege határában. A tiszafüredi hivatásos és az egyeki önkormányzati tűzoltók közös erővel, két vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Fotós: Tiszafüred HTP

 

Kapcsolódó képek:

Öt közlekedési baleset történt három nap alatt Öt közlekedési baleset történt három nap alatt Öt közlekedési baleset történt három nap alatt
>>> További képek a galériában <<<