Hírek


Koszorúk égtek egy konténerben
2019. október 28. 12:47
Aránylag nyugodtan telt a hétvége a megye tűzoltói számára. Vonultak Kengyelre, égő koszorúk miatt, riasztották őket Tiszaföldvárra ahol egy gázpalack szivárgását észlelték és vonultak Karcagra is, ahol egy lakóházban keletkezett tűzeset. Ezen kívül több kisebb avartűzzel is meg kellett küzdeniük a hétvégén szerte a megyében.

Virágkoszorúk égtek egy konténerben Kengyelen a Rózsaköz úton szombaton. Az esethez a kengyeli önkéntes tűzoltók, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak. Az egységek két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Gázpalack szivárgott Tiszaföldváron, az Óvirághegy úton vasárnap délelőtt. Az esethez a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak, akik kivitték az épületből majd átvizsgálták a az érintett gázpalackot, amelyből tényleges szivárgás volt tapasztalható.
Az egység egy vízsugár fedezete mellett, kiengedte a palackban maradt gázt.

Ruhaneműk égtek egy lakóházban Karcagon, a Bihari úton vasárnap a délutáni órákban. A tűzhöz a karcagi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd átszellőztették az épületet. A házban egy személy tartózkodott, aki épségben el tudta hagyni azt.