Közlemények


FŐVÁROSI ÉS MEGYEI IPARBIZTONSÁGI INFORMÁCIÓS KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSA CÍMŰ PROJEKT
2017. október 03.

A projekt célja speciális, a beavatkozásokat és a hatósági ellenőrzéseket egyaránt támogató iparbiztonsági információs központok kialakítása. Az iparbiztonsági feladatok minél magasabb színvonalú ellátása növeli a beavatkozások hatékonyságát, ami az emberi életek megóvása szempontjából kiemelten fontos.

Részletek

Már csak pár nap és itt a fűtési szezon – még nem késő ellenőriztetni a fűtőeszközét!
2017. szeptember 25.

Minden évben október 15-én indul a fűtési szezon. Az addig hátralévő egy hónap elegendő ahhoz, hogy mindenki felülvizsgáltassa és kitisztíttassa fűtőeszközét. Fűtési technológiától függetlenül komoly veszélyt jelenthet ugyanis a készülékek szabálytalan kivitelezése, illetve a karbantartás és a rendszeres műszaki felülvizsgálat elmulasztása.

Részletek

A katasztrófavédelem ápolja hősei emlékét
2017. augusztus 09.

A tegnapi napon volt tizenegy éve annak, hogy a műegyetemi tűzben három tűzoltó meghalt. A tragédiában érintett családok évekkel ezelőtt azt kérték a katasztrófavédelemtől, hogy ne szervezzen augusztus 8-ára látványos megemlékezést, mert nem szeretnék, ha évenkénti megemlékezéssel újra és újra feltépnék a veszteség okozta sebeiket. Ezt a kérésüket hétfőn ismételten megerősítették.

Részletek

A Turisztikai Központban járt a Katasztrófavédelem
2017. július 27.

A táborozó gyermekek játékos feladatokon, valamint elméleti oktatáson keresztül ismerkedhettek meg a tűzoltás alapismereteivel.

Részletek

 
1 2 3 4
Következő