Közlemények


Méltón emlékezzünk meg elhunyt szeretteinkről!
2016. október 27.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, november elseje előtt, folyamatosan ellenőrzik a temetők tűzbiztonságát a kirendeltségek hatósági munkatársai. Általános tapasztalat szerint a sírhelyek rendezettek, az elszáradt sírcsokrok, koszorúk gyűjtése, elszállítása megoldott, az éghető hulladék szabályos tárolására nagy figyelmet fordítanak a gondnokok és a temetők látogatói is. Szolnokon és környékén huszonöt település több mint harminc temetőjét keresik fel a katasztrófavédők, ugyanígy a jászberényi, mezőtúri és karcagi kirendeltségek is ellenőrzik a sírkerteket október 27-ig.

Részletek

Katasztrófa-felszámolási együttműködési gyakorlat
2016. szeptember 27.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös gyakorlatot tart a társzervekkel, a gyakorlatba a rendőrség, a mentőszolgálat, a Vöröskereszt, és a polgárőrség mellett önkormányzati tűzotlóságok és önkéntes mentőcsoportok is bekapcsolódnak.

Részletek

SEVESO III. bevezetése - szakmai napokra invitál a katasztrófavédelem
2016. június 01.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Iparbiztonsági Főfelügyelőség Veszélyes Üzemek Főosztálya a SEVESO III. Irányelv hazai jogrendbe ültetésével kapcsolatosan szakmai napokat szervez „SEVESO III. 2016” címmel.

Részletek

Nyitott laktanyákkal várjuk a gyermekeket a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából
2016. május 25.

A Területi Tűzmegelőzési Bizottság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság immár harmadik alkalommal szervezi meg a Nyitott laktanyák elnevezésű programot. A katasztrófavédelem iránt érdeklődőket 2016. május 29-én várjuk összesen tizenhat laktanyában.

Részletek

Előző
1 2 3 4
Következő