Hírek


Halálos baleset is történt a hétvégén
2018. október 15. 09:55

Hiába volt rövidebb az elmúlt hétvége, a tűzoltók nem unatkoztak szombaton és vasárnap. Több helyszínen kellett szabadtéri tüzeket megfékezni, de épülettüzeknél és baleseteknél is szükség volt beavatkozásra. Sajnos a hétvégének súlyos sérültje és halálos áldozata is volt.

Felborult egy emelőkosaras jármű Szolnokon
2018. október 12. 13:58

Felborult egy emelőkosaras jármű péntek délután Szolnokon, a Kaposvári Gyula híd építkezésén. A gépkocsi kosarában egy ember tartózkodott az eset idején, ő nem sérült meg. A helyszín biztosítását a szolnoki hivatásos tűzoltók látták el.

Figyeljünk a szabadtéri tüzekre!
2018. október 12. 10:04

Az elmúlt hétvégén és csütörtökön is számos szabadtéri tűznél kellett beavatkoznia a megye tűzoltóinak. Emellett egy kisebb baleset adott még munkát, de szerencsére sérülések nem történtek.

Hamarosan itt a fűtési szezon!
2018. október 10. 13:46

A hideg esték alkalmával egyre többen fogják munkára a tüzelő-, fűtőberendezéseiket, és ahogy beköszönt az őszi, majd a téli időszak, használatuk úgy válik egyre gyakoribbá. Sajnos nem mindenki teszi ezt megfelelően.

Szabadtéri tüzek hétvégéje
2018. október 09. 10:52

Rengeteg esetnél kellett beavatkoznia az elmúlt hétvégén a megye tűzoltóinak. Szinte megállás nélkül riasztották őket szabadtéri tüzekhez, illetve más jellegű eseményekhez is. Hiába volt ennyi esemény ugyanakkor a térségben, szerencsére jelentős sérülésekről nem lehet beszámolni.

Balesettel kezdődött a péntek
2018. október 05. 10:12

A csütörtöki nap nem tartogatott kiemelt eseményeket a megyei tűzoltók számára, péntek reggel viszont riasztás hangja verte fel a szolnoki laktanya csendjét. Az esetek során egy ember sérült meg.

Szabadtéri tüzek megyeszerte
2018. október 04. 11:45

Szerdán Jász-Nagykun-Szolnok megye nagy részén erős szél tombolt, ez pedig kedvezett a szabadtéri tüzek elterjedésének. Szerencsére ezek során senki nem sérült meg.

Csalók házalnak szén-monoxid-érzékelőkkel!
2018. október 04. 10:35

Az utóbbi időben csalók a katasztrófavédelemre és szén-monoxid-érzékelőket forgalmazó cégekre hivatkozva csöngetnek be lakásokba és árulnak szén-monoxid-érzékelőket Szolnokon. Többnyire egyedül élő, idős embereket keresnek fel és győzik meg őket, hogy vásároljanak tőlük nagyon magas áron szén-monoxid-érzékelőt, különben bírságra számíthatnak.