Kigyulladt egy asztalosműhely Kunhegyesen

2020. március 31. 08:49

Két szabadtéri- és egy épülettűzzel kellett megküzdenie tegnap a megye tűzoltóinak.

Foltokban izzott egy ötven négyzetméter alapterületű trágyakazal tegnap délután Kunszentmárton külterületén. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és két vízsugárral avatkoztak be, melyhez vízszállító szert is igénybe vettek.

Szintén Kunszentmárton határában égett fátyolfólia tíz négyzetméternyi területen tegnap délután. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Kigyulladt egy körülbelül ötszáz négyzetméter alapterületű asztalosműhely tegnap délután Kunhegyesen, a Petőfi Sándor utcában. Az épületben gépek, bútorok, egy személygépkocsi, valamint két gázpalack is volt, ezek közül az egyik a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant. Az áramleválasztást a tulajdonos végezte el. A karcagi hivatásos, valamint az abádszalóki és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók öt vízsugárral fékezték meg a lángokat, egyel pedig a szomszédos házat védték, miközben a fel nem robbant gázpalackot kihozták az épületből. Lakosságvédelmi intézkedés nem történt, a tűz okának kiderítésére pedig a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.

Fotó: Karcag HTP, Kunhegyes ÖTP