Frontális karambol Szolnoknál

2020. július 02. 07:38

Tegnap kevés káresemény történt megyénkben: kis kiterjedésű tűzesetek mellett két, közlekedéssel kapcsolatos eseménynél kellett beavatkozni.

Tűz keletkezett egy kombájn egyik kerekénél tegnap délután Zagyvarékas külterületén. A fék fogott be, a tűz a gép környezetében lévő tarlóra is átterjedt. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezésére a helyszínen lévők egy porral oltóval megfékezték a lángokat, így az egység egy vízsugárral visszahűtötte a féket.

Kiborult egy meggyet szállító kamion rakománya tegnap délután a 4-es számú főúton, Szolnoknál. A gyümölcs mintegy hetven méter hosszan borította be az úttestet mindkét sávon. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral tisztították meg az utat.

Frontálisan ütközött egy csomagokat szállító teherautó és egy személygépkocsi tegnap este a 4-es számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán. Utóbbi jármű a baleset során az út menti árokba csapódott. A szolnoki hivatásos tűzoltók a személyautó beszorult vezetőjét feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Hulladék égett egy lakatlan ingatlanon tegnap este Tiszapüspökiben, a Bem utcában. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Fotó: Németh Ádám tű. főtörzsőrmester