Több épülettűzhöz is vonultak a tűzoltók

2020. december 02. 11:01

Több káresemény is munkát adott a megye tűzoltóinak, vonultak tűzesethez és műszaki mentéshez egyaránt.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű lakóház ma kora reggel a jászladányi Szélmalom utcában. A tűzesethez a jászberényi hivatásos és a jászkiséri önkormányzati tűzoltók vonultak. A kiérkező egységek két vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. Az oltást egy vízszállító gépjármű is segítette. Az ingatlanban két felnőtt és négy gyermek tartózkodott, akiknek elhelyezéséről a helyi önkormányzat gondoskodott. Továbbá, a helyszínre mentők is érkeztek. 

Kigyulladt egy lakóház Szolnokon, a Törteli utcában, tegnap délelőtt. Az esethez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy gázpalackot hoztak ki az épületből és három vízsugárral oltották el a lángokat. Az ingatlanban két felnőtt és két gyermek lakik, akiknek elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Árokba hajtott egy személyautó Tiszakürt és Csépa között, a 4514-es út 3-as kilométere közelében, tegnap délelőtt. A műszaki mentéshez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték az jármű áramtalanítását. A helyszínre mentők is érkeztek.

Teherautó ütközött össze személyautóval a 4-es főúton, Szolnoknál, tegnap az esti órákban. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentők is érkeztek. 

Villanyoszlopnak ütközött, majd a tetejére borult egy személyautó Jászfényszaruban, a Szabadság úton, tegnap este. A balesethez műszaki mentés céljából a jászberényi hivatásos és a jászfényszarui önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek a járművet áramtalanították, ezt követően a kerekeire állították. A munkálatok ideje alatt teljes útzár volt érvényben.

Kigyulladt egy melléképület tegnap hajnalban Abádszalókon, a Thököly utcában. A tűzesethez az abádszalóki és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugár segítségével oltották el a lángokat.

Fotó: Szolnok HTP