Hírek aloldal fejlécképe

Jász-Nagykun-Szolnok MKI hírek

Elismerések hősies helytállásért, ajándéktárgyak születésnap alkalmából 2021. szeptember 28.

Hősies helytállásukért szeptemberben is elismerésben részesültek kollégák, a most kerek születésnapjukat ünneplők pedig ajándéktárgyat vehetnek át. Az elismeréseket az utóbbi időben megszokott módon, szolgálati helyükön kapják meg az érintett kollégák.

Szemét égett egy Jásztelek melletti hulladéklerakóban 2021. szeptember 27.

Közel harminc tűzoltó mintegy kilenc órán át küzdött a lángokkal.

Kigyulladt egy ház Csépán 2021. szeptember 24.

Öt ember otthona vált lakhatatlanná

Felborult egy autó Tiszaföldvárnál 2021. szeptember 23.

A tűzoltók vették észre a balesetet.

Csapatszállítót kaptak a jászárokszállási önkéntesek 2021. szeptember 23.

Ebben az évben is sikeresen szerepelt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság önkéntes mentőszervezeteknek kiírt pályázatán Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete, mely a Jászberényi Járási Önkéntes Mentőcsoport tagszervezeteként jutott hozzá egy csapatszállító kisbuszhoz.

Búvár minősítő gyakorlatot tartottak Szolnokon 2021. szeptember 20.

Immáron öt éve annak, hogy a megyei rendeltetésű Tisza Mentőcsoport, valamint a Jászberényi Járási Önkéntes Mentőcsoport nemzeti minősítést szerzett búvár szakterületen. Ez a minősítés ebben az évben lejár, ezért azt az érintetteknek meg kellett újítani, amelyre szeptember 17-én került sor a szolnoki Alcsi-Holt-Tiszán.

Tájékoztatás 2021. szeptember 14.

Katasztrófavédelmi gyakorlat kerül végrehajtásra a Holt-Tiszán.

Húsz éve érte terrortámadás az Egyesült Államokat 2021. szeptember 11.

2001. szeptember 11-én szenvedte el történelme legnagyobb terrortámadását az Egyesült Államok: azon a napon terroristák eltérítettek négy repülőgépet, hárommal belerepültek a World Trade Center (WTC) ikertornyaiba, illetve az Amerikai Védelmi Minisztérium épületébe. New York-ban a WTC-nél háromszáznegyvenhárom tűzoltó halt hősi halált.