Hírek aloldal fejlécképe

Jász-Nagykun-Szolnok VMKI hírek

Bála és takarmány égett egy jászberényi tárolóban 2023. március 24.

Hegesztés okozta a bajt

Már csak egy hónap van hátra az Alkotói Pályázatból 2023. március 23.

Mindösszesen már csak egy hónapig, április 21-éig várja a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2023. évi Alkotói Pályázata területi fordulójának pályaműveit.

Több szabadtéri tűz volt Karcagon 2023. március 20.

A leégett terület teljes nagysága meghaladja az egy hektárt.

Egyre több a szabadtéri tűz 2023. március 14.

A napokban egyre több szabadban keletkezett tűzhöz riasztják a tűzoltókat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, amelyek oka általában kerti zöldhulladék-égetésre vezethető vissza. Március 1-je óta, vagyis a két tavaszi hét alatt már 43 alkalommal keletkezett tűz a szabadban, a leégett terület pedig meghaladta a 423 ezer négyzetmétert, amely közel akkora méret, mint negyven futballpálya.

Újabb életet mentett a szén-monoxid érzékelő 2023. március 13.

Kunmadarasra kellett tűzoltói segítség.

A vállalt feladatok a nehéz időkben is teljesültek 2023. március 09.

A 2022-es év is tartogatott nehézségeket, ám a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság a vállalt feladatait maradéktalanul el tudta látni, a közvélemény legnagyobb megelégedésére – összegezte az elmúlt esztendő tevékenységét Matuska Zoltán tűzoltó ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a szervezet március kilencedikén tartott évértékelő állományértekezletén.