Kisebb károkkal kezdődött a hét

2020. január 14. 09:15

A ködös, fagyos idő ellenére nem történtek jelentős események a hét kezdetén megyénkben. Csupán két kisebb tűzeset, egy árokba csúszott autó és egy fakidőlés miatt kellett a szereknek elhagyniuk a laktanyákat.

Félpályás útzárat képzett egy úttestre borult fa tegnap reggel a 4-es számú főúton, Kenderes határában. A forgalmi akadályt a kisújszállási önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg.

Izzott a födémszerkezet egy családi ház kéménye körül tegnap reggel Bucsán, a Nefelejcs utcában. A karcagi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal megbontották a födémet, majd puttonyfecskendővel megszüntették az izzást. A tűzoltók a tulajdonosok figyelmét felhívták, hogy a fűtőberendezést vizsgáltassák át szakemberrel és addig azt ne használják. A házat hat ember - köztük két gyermek - lakja, elhelyezésüket helyben meg tudták oldani. 

Tűz keletkezett egy ingatlan kazánházában tegnap délelőtt Tiszaigaron, a József Attila úton. A tulajdonos nem vitte ki a helyiségből a kazántakarításból származó parazsat, ami meggyújtotta a közelben lévő szekrény ajtaját. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát.

Árokba csúszott egy mikrobusz tegnap délután Tiszaföldváron, a Vásártér úton. A járművet a település önkormányzati tűzoltói drótkötéllel vontatták ki az árokból, megszüntetve a forgalmi akadályt. Az autóban két ember utazott.

Fotó: Tiszaföldvár ÖTP