Nádas és szemét égett több helyen

2020. március 25. 15:38

Néhány kisebb tűzzel kellett megbirkózniuk tegnap a megye tűzoltóinak.

Komposzt kapott lángra tegnap délután Martfűn, egy Rákóczi úti családi ház udvarán. A tűz átterjedt a közelben tárolt műanyag hulladékra és raklapra is. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. A ház tulajdonosát a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere tegnap délután Szolnokon, a Sarló utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, áramtalanítottak, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott szemét égett tíz négyzetméteren tegnap délután Szolnokon, a Motor utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egység az utca egy másik pontján is tüzet tapasztalt, ott száz négyzetméternyi területen, foltokban hulladék gyulladt meg. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát.

Nádas lángolt foltokban, nyolcszáz négyzetméteren tegnap délután Jászapáti külterületén. A jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal számolták fel a károkat.

Fotó: Tiszaföldvár ÖTP