Kémény, mosógép és traktor is égett

2020. november 23. 10:19

A hétvégén a tűzesetek voltak mérvadók megyénkben.

Két autó ütközött össze péntek délelőtt a kisújszállási Illéssy utcában. A járműveket a település önkormányzati tűzoltói áramtalanították, az egyik sofőrt a mentők kórházba szállították.

Árokba hajtott és oldalára borult egy személygépkocsi péntek délután Tiszaszőlős határában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel megtisztították a helyszínt, áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították, ezzel pedig az üzemanyag-folyást is megszüntették.

Kigyulladt egy traktor szombat délután Szolnok külterületén. Az égő jármű közelében parkolt egy személyautó, amellyel a tulajdonos elállt, ám a kocsiban így is károk keletkeztek. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral avatkoztak be.

Egy családi ház kéményében égett a lerakódott korom szombat délután a kisújszállási Bárdi Imre utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a kéményre csatlakoztatott vegyestüzelésű kazánban a tüzet eloltották, majd kéziszerszámok segítségével, egy vízsugár fedezete mellett eltávolították a kéményben lévő izzó anyagot. A tűz nem terjedt tovább, ám az ingatlan lakója rokonoknál helyezkedett el.

Kigyulladt a mosógép egy családi ház fürdőszobájában vasárnap éjszaka Zagyvarékason, a Koszorú utcában. A szolnoki hivatásos és a zagyvarékasi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat és megakadályozták a tűz továbbterjedését. Az ingatlan albérlőjét rokonok fogadták be.

Fotó: Szolnok HTP, Kisújszállás ÖTP