Lovaskocsi és személyautó ütközött Törökszentmiklósnál

2021. február 18. 09:43

Nyugodt napja volt tegnap megyénk tűzoltóinak, a hét közepén pár kisebb beavatkozáson túl egy közlekedési balesetnél végeztek műszaki mentést.

Körülbelül másfél köbméter víz gyűlt össze egy üzletház pincéjében tegnap délelőtt Szolnokon, az Ady Endre úton. Mint kiderült, egy elfagyott vízvezeték kiolvadása után keletkezett a probléma. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói búvárszivattyú segítségével távolították el a vizet a pincéből.

Egy villanykapcsoló és egy konnektor gyulladt ki egy családi ház egyik szobájában tegnap délután a tiszagyendai Kossuth Lajos utcában. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók tüzet már nem tapasztaltak, ezért kibontották az aljzatot és leszigetelték a vezetékeket. A lakók az egység kiérkezése előtt áramtalanították az ingatlant. A házban élő négy ember otthonában maradhatott.

Növényi és kommunális hulladék kapott lángra tegnap délután Cibakházán, az Újszőlő utcában. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Összeütközött egy személyautó és egy lovaskocsi tegnap délután Törökszentmiklós és Tiszatenyő között. A gépkocsi az árokban állt meg, amit a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanítottak. Az egység ezután a kocsi elé befogott lovat kikötötte és átadta a hajtó egyik hozzátartozójának. A tűzoltók ezt követően megszüntették a forgalmi akadályt. A helyszínre mentők is érkeztek.

Fotó: Törökszentmiklós ÖTP