Szabadtéri tüzek és balesetek adtak munkát

2021. február 19. 10:02

Hosszantartó beavatkozásra sehol sem volt szükség.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Szolnokon, az alcsiszigeti körforgalomban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az egyik járművet áramtalanították, illetve a belőle kifolyt hűtővizet feltakarították.

Kábelek égtek tegnap délelőtt egy Jászfényszaru külterületén lévő tanyán. A jászberényi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók kiérkezésére egy helyszínen lévő ember eloltotta a tüzet, így az egységek utómunkálatokat végeztek.

Összeütközött egy rakomány nélküli kisteherautó és egy személygépkocsi tegnap délután a 33-as számú főúton, Tiszafüred és Kócsújfalu között. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek.

Mintegy harminc négyzetméternyi területen égett szemét tegnap délután egy Kunszentmárton határában lévő tanya udvarán. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be.

Összehordott hulladék kapott lángra tegnap délután a szolnoki Gyufa utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Árokba hajtott és tetejére borult egy személygépkocsi tegnap délután Kunhegyes és Tiszagyenda között. Előbbi település önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik az autót kerekeire állították, áramtalanították és megszüntették az üzemanyag-szivárgást. A jármű sofőrjéhez mentők érkeztek.

Fotó: Tiszafüred HTP