Két autó ütközött Kunhegyesen

2020. augusztus 12. 09:52

Tegnap két segítségnyújtásnál, egy közlekedési balesetnél és egy szabadtéri tűznél kellett beavatkoznia a megye tűzoltóinak.

Egy gondozó kért segítséget a katasztrófavédelemtől tegnap délelőtt, miután a gondozottja kiesett a kerekesszékéből Szolnokon, a Szeder utcában. A bejelentő önerőből nem tudta fekhelyére emelni az idős hölgyet, ezt a szolnoki hivatásos tűzoltók tették meg.

Egy italautomata nyílásába szorult egy gyermek keze tegnap délután Szolnokon, az Ady Endre úti plázában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel szabadították ki a gyermek végtagját, a fiúnak nem esett baja.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután Kunhegyesen, a Kuthen vezér utcában. A baleset során az egyik közeli ingatlan kerítésének egyik oszlopa kidőlt, és mindkét autóból hűtővíz folyt el. Az egyik gépkocsit a tulajdonos, a másikat pedig a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították. A balesetben nem sérült meg senki.

Száraz fű égett száz négyzetméternyi területen tegnap délután Karcagon, a Nyár és a Gyarmati utca környékén. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, amelyek semmiben nem tettek kárt.

Fotó: Kunhegyes ÖTP