Három baleset is történt Mezőhéknél

2021. február 17. 09:33

Tegnap délelőtt három közlekedési baleset is történt Mezőhék térségében. Ezen műszaki mentések mellett a tűzoltóknak szabadtéri- és kéménytűzzel, illetve pincébe betört talajvízzel kellett megbirkózniuk.

Árokba csapódott és tetejére borult egy személygépkocsi tegnap reggel Tiszaföldvár és Mezőhék között. A jármű egy föld feletti tűzcsapon állt meg. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd egy önkormányzat által biztosított erőgép segítségével kerekeire állították és leemelték a tűzcsapról.

Baleset után gyulladt ki egy jármű tegnap Mezőhék és Mezőtúr között, erről itt olvashat bővebben.

Felborult egy személyautó tegnap délelőtt Mezőhék és Mesterszállás között. A mezőtúri hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd megtisztították az úttestet.

Mintegy százötven négyzetméternyi területen égett aljnövényzet a vasúti töltés mellett tegnap délután Karcag Pálya utcájában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

A járda felé dőlt meg egy romos állapotú épület homlokzata tegnap délután Kunmadarason, az Aulich Lajos utcában. A karcagi hivatásos tűzoltók egyeztettek a tulajdonossal, majd kordonszalaggal lezárták a veszélyes részt.

Felgyülemlett a talajvíz egy jászkiséri, Fő úton lévő közösségi ház száz négyzetméteres pincéjében tegnap délután. A helyiségben fűtőberendezések és bútorok voltak. A település önkormányzati tűzoltói lekapcsolták az áramot az épületben, majd a pincéből mintegy négy köbméternyi vizet szivattyúztak ki.

Beizzott a födémszerkezet egy családi ház kéményénél tegnap délután a kunhegyesi Gyepszél utcában. A karcagi hivatásos és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal megbontották a födémet és egy vízsugárral megszüntették az izzást, közben pedig hőkamerás méréseket végeztek. A födémszerkezet tartógerendájának egyik vége elégett, ezért azt az egységek aládúcolták. A ház lakója esetet követően az egyik szomszédnál helyezkedett el.

Fotó: Karcag HTP